Carquinyolis de Sant Quintí de Mediona: Els millors carquinyolis de Catalunya

carquinyolis-sant-quinti
Índice

  Els millors Carquinyolis de Catalunya

  A Sant Quintí de Mediona, a la comarca de l’Alt Penedès, es troben els millors carquinyolis de Catalunya. Els dolços d’aquesta petita localitat de no més de 2000 habitants són els més aclamats dintre del món dels carquinyolis.

  Dues empreses en un mateix poble

  Molta gent ha sentit a parlar dels carquinyolis de Sant Quintí, però la curiositat rau en què en aquest petit poble hi ha dues empreses de renom en el món carquinyolenc. I, a més a més, són les dues més aclamades pels entusiastes d’aquestes pastes seques.

  Carquinyolis Sant Quintí. Especialitats Argemí

  Es venen amb l’eslògan “els típics artesans”. I no els hi falta raó. Són els originals, els primigenits del poble, creats per la familia Santacana al 1881 amb una recepta secreta i, atenció, sense botiga ni web. Només els venen en botigues especialitzades. I aquí també podrás comprar-los:

  Carquinyolis Sant Quintí
  Especialitats Argemí

  Al llarg dels seus 141 anys d’història, han anat passant per diverses families, i des de fa més de 30 anys els elabora la familia Argemí. A més a més, aquests carquinyolis tenen un lema: “sempre imitats, mai igualats”. S’elaboren un per un, així que no hi ha cap d’igual.

  Només podrás comprar els Carquinyolis Sant Quintí: Especialitats Argemí trucant al número 938998196. Això sí, no pateixis, que te’ls enviaran a on demanis.

  Carquinyolis Escalfet

  Després de 4 generacions, segueixen respectant la recepta original del 1886 i l’empresa es dedica exclusivament a la venta de carquinyolis artesans. Són molt apreciats a tot arreu, ja que la seva particularitat també es troba en la manera d'elaborar-los. Lluny de fer-los en forma de barra i tallats tots iguals, aquests carquinyolis s’elaboren un per un, es tallen un per un, es pinten un a un i es col·loquen un per un. És una feina molt artesanal.

  Carquinyolis Escalfet

  Aquesta empresa de Sant Quintí de Mediona també elabora altres especialitats amb el carquinyoli com a element comú, com el torró de carquinyoli de xocolata negra o amb llet i ratafia.

  Pots comprar els carquinyolis Escalfet a escalfet.com, a la botiga del carrer de Pi i Margall, 3 de Sant Quintí, a Vilafranca del Penedès i a determinades botigues especialitzades de Barcelona.

  On comprar els carquinyolis de Sant Quintí de Mediona

  CARQUINYOLIS SANT QUINTÍ, ESPECIALITATS ARGEMÍ

  • Direcció: Ptge. Sant Antoni, s/n, 3ª casa (08777) Sant Quintí de Mediona
  • Telèfon: 938 99 81 96
  • Email: carquinyolissantquinti@gmail.com

  FORN DE PA I PASTISSERIA ESCALFET

  • Direcció: Pl. Pi i Margall, 3 (08777) Sant Quintí de Mediona
  • Telèfon: 938 99 83 02
  • Email: pastisseria@escalfet.e.telefonica.net
  Subir