Carquinyolis Sa Sucreria de Menorca

carquinyolis-sa-sucreria

És sabut per a tots que Menorca és terra de dolços. Les ensaïmades són els dolços més coneguts de Menorca, però també es fan "amargos", "duquesitas", "pastissets" i, com no podia ser d'altra manera, carquinyolis.

I una de les rebosteries més reconeguda pels carquinyolis de Menorca és Sa Sucreria, a la localitat d'Es Mercadal.

Índice

  Origen de Sa Sucreria

  Des de l'any 1873, la rebosteria Sa Sucreria manté l'herència i el llegat centenari dels dolços de Menorca. De pares a fills, i així durant unes quantes generacions, es preserven receptes ancestrals que expliquen que encara a dia d'avui sigui un dels punts de referència de l'illa.

  Després de més de 150 anys d'història, una de les peculiaritats d'aquest establiment de referència, és que els seus productes, ja siguin pastissets, carquinyolis o ensaïmades, se segueixen elaborant un per un de forma artesanal.

  Per què són únics?

  Arreu del territori català, es parli de la versió o tècnica que es parli sobre l'elaboració dels carquinyolis, una cosa està clara: l'ametlla és sencera.

  No passa el mateix amb els carquinyolis de Menorca, els quals es fan amb l'ametlla mòlta, fet que la fa imperceptible a simple vista.

  A més, aquests carquinyolis de Sa Sucreria no s'elaboren de forma industrial ni amb barres tallades, sinó que s'elaboren un per un, seguint la recepta centenària original.

  Comprar els Carquinyolis de Sa Sucreria

  Aquests dolços tant famosos de Menorca els pots comprar fent clic aquí:

  COMPRAR CARQUINYOLIS SA SUCRERIA

  Productes de Sa Sucreria

  • Carquinyolis
  • Ensaïmades de Menorca
  • Amargos
  • Duquesitas
  • Pastissets

  Subir