Carquinyolis Escribà Dreams

carquinyolis-escriba-dreams
Índice

  Història Pastisseria Escribà

  La pastisseria Escribà és una de les pastisseries més conegudes de Catalunya, sobretot a Barcelona. Des del 1906, quan la va fundar Mateu Serra i Capell, quatre generacions de pastissers han passat pel negoci familiar, antigament conegut com a Forn Serra.

  La tercera generació, amb Antoni Escribà al capdavant, va portar una forma d'insomni de presentar la xocolata a molts barcelonins i visitants. Conegut amb el sobrenom de "Mozart" o "Mag de la Xocolata" per les escultures de xocolata que realitzava, va guanyar 24 medalles d'or en diferents certamens de pastisseria.

  Actualment, la pastisseria està dirigida per Christian Escribà i, amb el lema "il·lusionar, sorprendre i crear moments irrepetibles", no podien faltar els carquinyolis.

  Com són els Carquinyolis Escribà Dreams?

  Els carquinyolis més de somni que podem trobar són els de Christian Escribà. Són carquinyolis d'ametlla i presenten amb aquest estoig de 150 grams. Es troben dintre de la línia de producte Escribà Dreams, on també podem trobar altres productes de reposteria.

  Tenen un preu de 4,30€ a la web de la pastisseria Escribà.

  Estoig Carquinyolis Escribà Dreams

  On podem trobar la pastisseria Escribà

  La pastisseria Escribà la podem trobar a tres establiments de Barcelona:

  • Escribà Gran Via: Gran Via de les Corts Catalanes, 546
  Pastisseria Escribà Gran Via
  • Escribà Rambles: Rambla de les Flors, 83
  Pastisseria Escribà Rambles
  • Ametller Origen Mercat d'Autors: Numància, 47
  Pastisseria Escribà mercat d'autors d'Ametller Origen

  Comprar Carquinyolis Escribà Dreams

  Els carquinyolis d'Escribà Dreams es poden comprar a qualsevol de les botigues anteriorment esmetades, així com també a la web d'Escribà: escriba.es

  Producte Carquinyolis

  COMPRAR CARQUINYOLIS ESCRIBÀ DREAMS

  Subir